Bloc prăbușit în Italia: A fost găsită moartă femeia însărcinată în 9 luni. Șapte oameni și-au pierdut viața

Pompierii italieni au reușit să o scoată de sub dărâmăturile blocului prăbușit la Ravanusa (Sicilia) pe tânăra asistentă însărcinată în 9 luni, care miercurea viitoare ar fi trebuit să nască. Din Păcate, Selene Pascariello a fost găsită fără viață.

O clădire cu patru etaje s-a prăbușit sâmbătă seara, 11 decembrie, în via Galilei din Ravanusa, un oraș de peste 10.000 de locuitori, la 50 de minute cu mașina de Agrigento, în Sicilia. Numărul celor morți se ridică la șapte, iar două persoane sunt încă date dispărute.

Patru dintre victime au fost găsite în dimineața de luni, 13 decembrie

Corpurile a patru dispăruți în explozia de la Ravanusa au fost identificate de pompieri azi-noapte. Cadavrele erau toate împreună, sub dărâmăturile clădirii cu patru etaje care s-a prăbușit în explozia de sâmbătă seara. Ei sunt Selene Pascariello, femeia aflată în luna a noua de sarcină, și familia ei: soțul, Giuseppe Carmina și părinții bărbatului, Angelo Carmina și Enza Zagarrio, care locuiau la etajul trei. Tânărul cuplu era în vizită la părinți și se afla în apartament la ora 20:30, când s-a produs explozia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Câinele „Luna” de la Detașamentul de Pompieri a fost cel care a găsit, la scurt timp după ora 6:30, în această dimineață, cele patru cadavre neînsuflețite extrase apoi de sub dărâmături. Luna aparține unității canine a Detașamentului de Pompieri din Palermo.

Cauza prăbușirii blocului de pe via Galilei ar fi fost avaria la o conductă de gaz de la rețeaua orașului, iar o scânteie ar fi declanșat explozia. Zona unui întreg cartier al orașului, între străzile Păcii, Galilei, Trilussa și Nuoro, este grav avariată. Potrivit pompierilor, unsprezece clădiri au fost afectate de explozie.