Bogdan Giuseppe, ginecologul român cu nume italian, acuzat că a violat 31 de femei și alte 23 au fost agresate sexual

Zeci de femei au fost violate și agresate sexual de un fals medic ginecolog la București, care le atrăgea în cabinet cu pretinse angajări și examene de medicina muncii. Bărbatul le spunea că au probleme ginecologice și el are metode revoluționare de tratament, dar în timpul pretinsului control medical, le viola, le agresa și le filma cu camere ascunse în cabinet. Procurorii Parchetului Tribunalului București l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale și 48 de fapte de violare a vieții private, informează news.ro.

Potrivit procurorilor, Bogdan Giuseppe, 50 de ani, posta pe internet mai multe anunțuri false, cu interviuri de angajare pe anumite posturi. Femeile care se arătau interesate de acele posturi erau trimise de Bogdan Giuseppe la un medic, despre care spunea că este cel cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, dar în realitate era tot el.

Potrivit acestora, când victimele veneau la cabinetul său, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind, în fapt, suspendat din această profesie, dar în acelaşi timp şi medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată.

Metode revoluționare de tratament, pretextul cu care atrăgea femeile și le viola

Bogdan Giuseppe începea presupusul control de medicina muncii cu un examen psihologic, apoi le spunea femeilor că este și medic ginecolog, inventa o serie de probleme și le convingea să suporte un pretins control ginecologic, susținând că are metode revoluționare de tratament, dar urmărind de fapt să își satisfacă propriile nevoi sexuale.

Violurile și agresiunile sexuale erau filmate cu mai multe camere video ascunse în cabinet, falsul medic adunând zeci de materiale pornografice.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Ulterior consultului, contacta victimele din partea pretinsului angajator și le explica faptul că nu fuseseră angajate, întrucât alte persoane se descurcaseră mai bine”, au mai scris procurorii în actul de sesizare a instanței.

Femeile care-i călcau pragul cabinetului pentru așa-zisul interviu erau „amețite” cu un soi de drog după care Bogdan Giuseppe le făcea sex oral pe scaunul ginecologic.

Suma destul de atractivă promisă drept salariu – 2.600 de lei lunar pentru postul de secretară scos la „mezat” -, a adus la ușa românului cu nume de italian mai multe femei dornice să se „bată” pentru respectivul loc de muncă. Nici una nu și-a imaginat însă că, o dată ce va trece pragul cabinetului din Calea Giulești, va deveni victimă a agresorului sexual care va încerca, folosindu-se de orice tertipuri, să abuzeze de ea.

Falsul medic ginecolog este acuzat și pentru falsificare de bani

La cabinetul inculpatului au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat şi deţinut în vederea punerii în circulaţie suma de 6.200 de dolari, în bancnote de 100 de dolari.

Distribuie acest articol