Câștigătorul concursului ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” este…

Ziua de 1 decembrie a sosit și așa cum am promis, astăzi anunțăm și câștigătorul concursului ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”, concurs în care participanții au fost invitați să-și exprime gândurile și dorințele de bine pentru România și pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României, având astfel posibilitatea de a câștiga un tablet Fire HD 8 de la Amazon.

Așadar, iată că astăzi suntem gata să-i oferim premiul doamnei Suzana Marc, a cărei urare, așa cum am specificat în regulamentul oficial al concursului, a adunat cele mai multe voturi, mai exact, 303 voturi în total, devenind astfel în mod automat câștigătoarea concursului.

Noi mulțumim pentru participare tuturor celor care au avut un gând bun și o urare de transmis României și vă așteptăm cu drag și la următoarele concursuri organizate de Rotalianul – Revista românului din Italia.

Intră pe grupul nostru Facebook Rotalianul – Revista românului din Italia sau dă like paginii noastre Facebook pentru a afla când va fi următorul concurs.

În final, vă prezentăm lista cu toate urările participanților la concurs și voturile acestora.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

[woobox offer=’2r8f7m’]