Câștigătorul concursului ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” este…

Ziua de 1 decembrie a sosit și așa cum am promis, astăzi anunțăm și câștigătorul concursului ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”, concurs în care participanții au fost invitați să-și exprime gândurile și dorințele de bine pentru România și pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României, având astfel posibilitatea de a câștiga un tablet Fire HD 8 de la Amazon.

Așadar, iată că astăzi suntem gata să-i oferim premiul doamnei Suzana Marc, a cărei urare, așa cum am specificat în regulamentul oficial al concursului, a adunat cele mai multe voturi, mai exact, 303 voturi în total, devenind astfel în mod automat câștigătoarea concursului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Noi mulțumim pentru participare tuturor celor care au avut un gând bun și o urare de transmis României și vă așteptăm cu drag și la următoarele concursuri organizate de Rotalianul – Revista românului din Italia.

Intră pe grupul nostru Facebook Rotalianul – Revista românului din Italia sau dă like paginii noastre Facebook pentru a afla când va fi următorul concurs.

În final, vă prezentăm lista cu toate urările participanților la concurs și voturile acestora.

[woobox offer=’2r8f7m’]

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos