Coronavirus: Wizz Air confirmă că a transportat un pasager de la Bergamo la Timişoara care a fost depistat apoi cu noul virus

Compania Wizz Air a anunţat că a fost notificată vineri, 28 februarie, de către autoritățile sanitare românești că pe zborul companiei de la Bergamo la Timișoara din 20 februarie a călătorit un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției noastre.

Redăm mai jos textul comunicatului trimis de reprezentanții companiei aeriene Wizzair:

„Wizz Air confirmă că a fost notificată de către autoritățile sanitare românești că pe zborul companiei de la Bergamo la Timișoara din 20 februarie a călătorit un pasager diagnosticat ulterior cu Coronavirus. Wizz Air își urmează protocoalele bine stabilite și este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția situației în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. Echipele de asistență de la sol au recomandări și proceduri clare în vigoare, așa cum sunt prescrise de autoritățile medicale, pentru tratarea acestor cazuri. Securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămâne prioritatea Wizz Air.”

Săptămâna aceasta Wizz Air a mai confirmat că a transportat, pe ruta Craiova- Bologna, un pasager care a fost ulterior diagnosticat cu coronavirus.

Două persoane – o femeie din Timişoara şi un bărbat din Maramureş – au fost depistate astăzi cu noul coronavirus, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De interes: Wizz Air anulează mai multe zboruri între Italia și România în perioada următoare reducând frecvența săptămânală

@rotalianul