Crimă sau accident? Badanta română de 37 de ani de la Carsoli nu a murit în urma căderii de pe scările casei unde lucra

Un eveniment tragic s-a petrecut la Colli di Monte Bove, mic sat din Carsoli, provincia Aquila, Abruzzo, în ziua de 5 noiembrie a acestui an, când o îngrijitoare română în vârstă de 37 de ani a fost victima unui accident domestic. Se presupunea în primă instanță, că Iuliana Cătălina Bucătaru a căzut de pe scările casei unde lucra prestând servicii ca asistent familial pentru persoane vârstnice.

În urma anchetei desfășurate, Procuratura din Avezzano a decis:

Românca Iuliana Cătălina Bucătaru în vârstă de 37 de ani, nu a căzut accidental pe scări, așa cum s-a presupus inițial.

Iuliana lucra în casa unei perechi de bătrâni din Carsoli și a fost găsită pe data de 5 noiembrie, în comă, la capătul unei rampe de scări. Tânăra femeie a murit în ambulanță, în timp ce era transportată la spital. După o primă reconstituire s-a presupus că alunecase în timp ce spăla pe jos, dar dubiile polițiștilor prezenți la fața locului au fost confrmate ulterior de rezultatele autopsiei: rana pe care Iuliana o avea la cap și care i-a cauzat moartea, nu a fost provocată de căderea de pe scări ci cu un obiect contondent. Anchetatorii presupun de asemenea, că femeia ar fi fost rănită într-un alt loc și apoi târâtă acolo, la capătul scărilor, pentru a da mai multă credibilitate variantei unui incident petrecut în casă, relatează rete8.it.

În acest moment se află sub interogatorii un bărbat român prieten de-al Iulianei, rezident și el la Carsoli, în aceeași localitate unde lucra femeia română. Acestuia i-a fost confiscată mașina, o Lancia Lybra, în vederea recoltării de eventuale probe care să ducă la elucidarea cazului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este în plină desfășurare, se continuă investigațiile la locul presupusului incident iar carabinierii din Carsoli și cei din Tagliacozzo continuă să interogheze vecinii și prietenii femeii.

Distribuie acest articol