Cumnați uciși de socru în Italia. Fiul criminalului: „Tata era îndrăgostit de soția mea”

O crimă înfiorătoare a avut loc joi, 8 iunie 2023, în localitatea Sant’Antimo de lângă Napoli, în regiunea italiană Campania, unde un bărbat de 44 de ani, Raffaele Caiazzo, a fost acuzat că și-a ucis ginerele și nora într-o dramă ce a îngrozit Italia.

Această tragedie a avut loc în contextul unor bănuieli de infidelitate pe care Raffaele le avea despre cei doi, relatează agenția de presă ANSA.

Alfonso Caiazzo, fiul criminalului, a povestit cu groază detaliile acelor momente tragice. Bărbatul a relatat cum a încercat cu disperare să-și salveze soția după ce a descoperit corpul cumnatului său, Luigi Cammisa, plin de gloanțe.

Alfonso a înțeles imediat intențiile tatălui său și a sunat acasă, spunându-i soției sale, Maria Brigida, să se încuie în casă și să nu deschidă ușa nimănui.

Cu toate acestea, când a ajuns acasă, era deja prea târziu: a găsit-o pe soția sa în baie, moartă și ea din cauza gloanțelor trase de socrul ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Frica s-a amplificat enorm atunci când Alfonso nu i-a găsit pe cei doi copii, dar aceștia fuseseră luați de vecini, care auziseră împușcăturile.

Luigi, ginerele, a fost împușcat de șapte ori, în timp ce Maria Brigida, nora, de cinci ori.

În ordinul de arestare emis de judecătorul din Napoli, Simone Farina, se precizează că Alfonso și sora lui geamănă, Anna, au indicat imediat că tatăl lor, Raffaele, a fost cel care a ucis cele două victime.

Raffaele suspecta de mult timp o relație extraconjugală între cumnați și a făcut o scenă de gelozie la o recentă ceremonie ținută la un restaurant când un rudă s-a apropiat de Maria Brigida.

În plus, Alfonso a declarat că suspecta că tatăl său era îndrăgostit de Maria Brigida, deoarece acesta i-ar fi mărturisit că a avut o relație cu ea.

În ajunul dublei crime, a avut loc o discuție în familie în cadrul căreia Raffaele a confirmat suspiciunile sale despre relația dintre cumnați, însă a negat că ar fi avut vreun fel de intimitate cu nora sa.

„Fanteziile tatălui meu ne stricau viața, așa că eu și Anna i-am spus mamei că nu mai vrem să-l vedem pe tata”, a declarat Alfonso.

Anna Caiazzo, care joi dimineață a auzit împușcăturile și a recunoscut corpul soțului ei pe stradă, a confirmat că în familie exista de câteva luni suspiciunea că Raffaele era obsedat de Maria Brigida.

Soția lui Raffaele, Amelia D’Isidoro, a explicat cum a apărut fixația soțului ei pentru relația dintre cumnați.

„La Carnaval, am sărbătorit în familie și Raffaele a spus că a văzut că Luigi făcea avansuri lui Maria Brigida”, a relatat Amelia.

Pe același subiect:

Distribuie acest articol