Descoperire ciudată în aeroport: Un pasager avea o pisică în bagaj și a declarat că nu știe cum a ajuns acolo

După episodul recent cu aligatorul viu găsit în valiza unui pasager pe aeroportul din München, Germania, zilele acestea a fost găsită o pisică (și ea vie, din fericire) în bagajul de cală al unui alt pasager.

Felina a fost văzută inițial cu ajutorul razelor X, iar când polițiștii au deschis bagajul, au avut confirmarea că într-adevăr în interior se afla o pisică, relatează CNN.

Angajații din aeroport au găsit pisica după ce au scanat bagajul cu raze X. Foto: New York Post (nypost.com)

Ciudata descoperire a avut loc pe aeroportul John Fitzgerald Kennedy din New York, unde un bărbat s-a prezentat pentru a se îmbarca într-un avion care urma să zboare spre Orlando, în Florida.

Pasagerul avea o valiză pe care a lăsat-o la cală și care a fost trecută ulterior prin scanerele cu raze X ale sistemului de securitate din aeroport, iar spre surprinderea funcționarilor, pe ecran a apărut forma foarte clară a unei pisici.

Mai mult, a relatat TSA (Transportation Security Authority, tradus Autoritate de Securitate în Transporturi) într-o postare publicată pe Twitter, din valiză ieșea chiar și puțin din blana felinei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Blana pisicii a fost prinsă în fermoarul valizei. Foto: New York Post (nypost.com)

Chemat de agenții de securitate ai aeroportului pentru a da explicații, pasagerul care deținea valiza a fost foarte surprins însă să afle că avea o pisică în bagajul său.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului JFK din New York, Lisa Farbstein, bărbatul a declarat că animalul aparține persoanei care l-a găzduit și că, probabil, a pătruns în bagaj pe ascuns, în ciuda faptului că blana sa a fost prinsă în fermoarul valizei.

Funcționarii TSA au deschis valiza și au găsit pisica în interior. Foto: New York Post (nypost.com)

Polițiștii din aeroport l-au crezut pe cuvânt pe pasager, dar acesta a pierdut avionul și a fost nevoit să rezerve un alt zbor pentru ziua următoare. Fără pisică, de această dată.

Jurnaliștii de la New York Post au decis apoi să investigheze mai bine asupra acestui caz și au reușit să o găsească pe Alix, proprietara felinei, care le-a spus că este mascul și se numește „Smells”.

Smells, motanul buclucaș. Foto: New York Post (nypost.com)

„Un ofițer m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să depun plângere împotriva lui (a oaspetelui – n.r.). Voia să știe dacă există vreun motiv pentru care ar fi vrut să-mi fure motanul și să-l ducă în Florida”, a declarat Alix.

Femeia a precizat însă că a fost doar o întâmplare nefericită și că Smells s-a strecurat de unul singur în valiza bărbatului.

Te-ar mai putea interesa:

@rotalianul