Descoperire macabră în Italia, un bărbat mort de 7 luni a fost găsit în mansarda casei unde locuia cu mama sa

Cadavrul mumificat al unui bărbat în vârstă de 60 de ani, Andrea Fanelli, a fost găsit marți, 10 mai, în propria sa casă din localitatea Fino Mornasco (Como), unde locuia împreună cu bătrâna sa mamă care credea că el este internat într-o clinică.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a stat închis în mansarda casei sale din via Valtellina timp de 7 luni, la etajul superior al apartamentului. Potrivit cotidianului Il Giorno, bărbatul era întins pe pat, ucis probabil de o boală.

După ce a anunțat în repetate rânduri că vrea să fie internat într-o clinică pentru a fi tratat, Fanelli dispăruse fără ca cineva să-l mai caute.

Carabinierii din localitate au fost alertați de fiul său, rezident la Milano. Îngrijorat de tăcerea tatălui său, acesta a încercat de mai multe ori să-l contacteze telefonic, dar fără succes, astfel încât a decis să anunțe carabinierii.

Aceștia au intervenit imediat și au mers să verifice casa. La adresa respectivă, polițiștii au găsit-o la etajul inferior al casei pe mama lui Fanelli, o femeie în vârstă cu grave probleme de sănătate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De fapt, bătrâna și-a trăit ultimii ani fără să poată urca vreodată la etaj și fără să-și imagineze că fiul ei nu plecase de acasă, ci murise chiar deasupra ei, în podul unde stătea încuiat de luni de zile.

Pentru a pătrunde la etaj, carabinierii au fost nevoiți să ceară ajutor pompierilor care au forțat ușa mansardei. Înăuntru l-au găsit pe Fanelli într-o stare avansată de descompunere. Cadavrul mumificat nu a putut oferi prea multe informații medicului legist Giovanni Scola, numit de procurorul adjunct din Como, Simona De Salvo.

Pe baza stării de putrefacție a cadavrului, presupusa dată a morții bărbatului este compatibilă cu ultimele sale apariții care datează de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut. Toată lumea era convinsă că Fanelli era tratat undeva de afecțiunile de care suferea.

Părul decedatului a fost colectat și va fi analizat de experți, pentru a obține minimele informații ce pot dezvălui cauza morții bărbatului.

Autopsia va fi dispusă de către magistratul de gardă al Parchetului din Como, pentru a clarifica împrejurările unei alte tragedii produse din vina singurătății, similară cu ceea ce s-a întâmplat în cazul doamnei Marinella Beretta, femeia care a murit în locuința ei din Como și a fost găsită abia după doi ani. Articolul aici: https://www.rotalianul.com/drama-singuratatii-in-italia-cadavrul-unei-femei-gasit-in-casa-dupa-mai-bine-de-doi-ani-de-la-moartea-sa/