Doi tineri din Italia morți într-un accident și găsiți abia după două zile. Dați dispăruți de către familii

Doi tineri din Italia, în vârstă de 20 și respectiv 24 de ani, au fost găsiți fără viață la două zile după ce au fost dați dispăruți de familiile lor. Cei doi se pare că au avut un accident cu mașina și timp de două zile nimeni nu s-a sesizat.

Autoturismul a ieșit de pe carosabil în timp ce tinerii se întorceau de la discotecă marți seara și s-a oprit într-o zonă plină cu vegetație de pe marginea străzii. Ascuns privirilor, a fost găsit abia astăzi dimineață, joi, 20 octombrie.

Sofia Mancini și Francesco D’Aversa au fost găsiți morți în mașină la două zile după dispariție. Printre cele mai probabile ipoteze ar fi cea conform căreia cei doi tineri ar fi victimele unui accident petrecut marți seară după ce au fost împreună la discoteca „Amen” din Verona.

Potrivit reconstituirii, Francesco o ducea pe Sofia acasă, la Gazzoli, în Costermano (Verona), unde fata locuia cu familia ei. Autoturismul Fiat 500 în care călătoreau a fost găsit complet distrus la doar câteva minute distanță de casa fetei.

Mașina a ieșit de pe carosabil, după ce șoferul a pierdut probabil controlul volanului și s-a izbit de copacii din zona verde adiacentă șoselei. Timp de două zile nimeni nu a observat Fiat-ul ascuns de vegetația bogată, în care zăceau trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Membrii familiilor, care nu i-au văzut întorcându-se acasă, au semnalat dispariția lor poliției. Căutările au demarat imediat cu ajutorul elicopterelor, dar mașina a fost imposibil de observat, cel puțin până azi dimineață, 20 octombrie, când a fost găsită de un lucrător stradal.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate dinamica accidentului.

@rotalianul