Dorel, dispărut în Italia de aproape trei săptămâni, găsit mort într-o râpă

Dorel Văduva, românul în vârstă de 44 de ani care a dispărut în Italia la sfârșitul lunii ianuarie, a fost găsit mort în mașina sa Audi, într-o râpă lângă râul Tavo, pe teritoriul localității Loreto Aprutino din provincia Pescara, în regiunea Abruzzo.

DOREL-VADUVA20240217
Dorel Văduva.

Recent, el își exprimase dorința de a se întoarce în România pentru a lucra cu un văr care deține o afacere de succes în domeniul reciclării materialelor feroase, dar viața sa a fost curmată înainte să-și poată îndeplini acest vis.

Potrivit Rete8.it, tragica descoperire a fost făcută de un bărbat care aduna lemne în zonă. Conform unei prime reconstituiri, bărbatul român ar fi fost victima unui grav accident rutier după ce mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă.

auto-scomparso-768x576
Mașina Audi condusă de Dorel. Sursă foto: rete8.it.

Imediat după ce a fost dată alarma, la fața locului au sosit pompierii și carabinierii din cadrul Companiei Montesilvano, care au început cercetările.

Dorel Vaduva dispăruse miercuri, 31 ianuarie 2024, când mama sa l-a văzut ultima dată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a încercat să-l contacteze telefonic în jurul orei 19:00, fără a primi vreun răspuns. De atunci, telefonul bărbatului a rămas închis, iar familia, neliniștită de absența sa prelungită, a alertat autoritățile.

Conform declarațiilor date de rude, bărbatul plecase cu autoturismul său Audi și nu a mai fost văzut de atunci.

Autopsia urmează să determine cauza exactă a decesului și dacă acesta a survenit în ziua dispariției.

Dorel Văduva, care era separat de fosta soție și avea o relație foarte apropiată cu mama sa, ducea o viață normală și nu existau indicii imediate care să explice dispariția sa.

De asemenea, el lasă în urma sa o fiică îndurerată, care locuiește cu fosta sa soție.

Dorel lucra ca muncitor la o companie din Loreto și locuia cu chirie în Passo Cordone. Comunitatea și familia sunt în doliu după pierderea sa tragică, iar circumstanțele exacte ale accidentului rămân de elucidat.