Două românce au încercat să răpească un copil în Italia. I-au oferit bomboane și intenționau să-l urce într-o mașină

În seara zilei de luni, 11 decembrie, în jurul orei 18:00, pe strada centrală Viale Margherita din orașul Mondragone, regiunea Campania, două femei românce au încercat să răpească un copil.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unei zone de parcare, lângă un centru de diagnostic cunoscut în localitate, menționează casertace.net.

Două femei, de naționalitate română, au încercat să răpească un băiețel care se juca pe trotuar, lângă mama sa.

Sub pretextul oferirii unor bomboane, cele două femei s-au apropiat de copil, încercând să-l îndepărteze de lângă mamă și să-l urce într-o mașină parcată la o distanță considerabilă.

Strigătele mamei copilului au atras atenția trecătorilor și a negustorilor din zonă, care au intervenit rapid. Aceștia au încercat să blocheze femeile, care între timp s-au refugiat într-un magazin din apropiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a escaladat rapid, cu sosirea a trei patrule de carabinieri la fața locului.

Forțele de ordine au reușit să le captureze pe românce și le-au dus la secția de poliție pentru investigații suplimentare.

Acest incident vine într-un context îngrijorător pentru orașul Mondragone, care a fost recent subiectul altor știri de cronică.

În ziua precedentă, în acest oraș a fost găsită o femeie decedată de o lună și închisă într-un cufăr sigilat. Articol AICI.