Drama Mihaelei, badanta din Italia moartă după ce a fost lovită de oglinda unei mașini care trecea pe lângă ea

Românca din Italia care a murit în seara zilei de duminică, 26 iunie 2022, după ce a fost lovită de oglinda unei dube care trecea pe lângă ea, se numea Mihaela Nuța Stan, avea 49 de ani și lucra ca badantă în provincia Cagliari din Sardinia (Sardegna), informează publicația italiană Unione Sarda.

Originară din Brașov, conaționala noastră era măritată și avea doi copii, care vor fi nevoiți acum să crească fără mamă. Mihaela lucra ca îngrijitoare de bătrâni în Italia încă din 2011 pentru a le oferi o viață mai bună copiilor ei, rămași cu soțul în România.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22:30 de duminică, oră la care românca de 49 de ani se întorcea de la muncă spre casă, mergând pe jos pe marginea șoselei, pe Strada Statală 337 din localitatea Monserratto, provincia Cagliari.

Ajunsă în dreptul kilometrului 7 al străzii respective, o dubă Fiat Ducato, care venea din spatele ei cu viteză, a lovit-o cu oglinda din dreapta în zona capului, provocându-i răni foarte grave.

Șoferul dubei s-a oprit și a solicitat ajutor medical, dar paramedicii interveniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mihaela Nuța Stan, 49 de ani, moartă în Italia în urma unui dramatic accident rutier. Foto: Facebook

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care românca noastră și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit al femeii a fost încredințat apoi rudelor, care au decis să-l repatrieze în România pentru înmormântare, mai scrie sursa citată.

„Am pierdut o soră extraordinară. Se afla aici pentru a-și ajuta familia din România”, a declarat sora Mihaelei, care muncește și ea la Cagliari, citată de Unione Sarda.

Pe Facebook, românca de 49 de ani este plânsă și de rudele ei: „Dumnezeu să te ierte, draga mea surioară, mi-ai lăsat un gol în suflet, nu te voi uita niciodată”, a scris Costel, fratele Mihaelei.

Doamne ferește, Costel, mie nu-mi vine să cred, Dumnezeu s-o ierte și să-i lumineze calea către cele sfinte. Mihaela, verișoara mea frumoasă, ne-ai părăsit prea repede, fată tânără și frumoasă. NU TE VOI UITA NICIODATĂ, DRAGA MEA VERIȘOARĂ, DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN PACE!”, a scris și Doina.

@rotalianul