Drama unei românce din Italia, fata ei de 14 ani a murit în fața computerului în timp ce încerca să se conecteze pentru școala online

Update: Potrivit ultimelor informaţii difuzate de presa italiană victima ar fi albaneză și nu de naționalitate română, așa cum s-a transmis imediat după ce a avut loc tragedia.

Știrea inițială:

Durere de nedescris astăzi, luni 15 martie, pentru o româncă din Italia în vârstă de 46 de ani care lucrează ca îngrijitoare la Monterchi, în provincia Arezzo. Fiica ei, în vârstă de numai 14 ani, a murit în fața computerului în timp ce încerca să se conecteze cu școala pentru cursurile la distanță, informează La Repubblica.

Mama se afla la locul de muncă și își lăsase fiica acasă bine, sănătoasă. Nimic nu prevestea nenorocirea care s-a abătut numai câteva ore mai târziu asupra celor două.

După mai multe apeluri telefonice la care fata nu a răspuns, mama a sunat îngrijorată la un vecin și l-a rugat să meargă să verifice dacă s-a întâmplat ceva. Bărbatul a găsit-o pe fiica româncei noastre fără suflare, căzută în fața computerului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a sunat imediat după ajutor, la fața locului au sosit cei de la serviciul de ambulanță și carabinierii, dar pentru biata fată nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul. După primele verificări autoritățile spun că moartea tinerei copile ar avea cauze naturale, probabil adolescenta s-a simțit brusc rău, dar numai autopsia, care va fi efectuată la spitalul Gruccia din Montevarchi, va putea să clarifice cu exactitate ce s-a întâmplat.

Elevă eminentă în primul an de liceu la Sansepolcro, era singurul copil al mamei sale. Ambele erau foarte cunoscute și respectate în Montevarchi, iar moartea fetei a întristat întreaga comunitate.

@rotalianul