Dramaticul „adio” pentru Cătălin, tânărul care și-a pierdut viața la numai 19 ani într-un accident rutier

„Vom simți lipsa zâmbetului tău și poftei tale de viață, Cătălin. Mi-amintesc de tine cum jucai fotbal și cum, educat și respectuos, mă salutai. Ai lăsat un gol care va fi umplut însă de lumina lui Dumnezeu. Suntem oameni fragili pe acest pământ, nu ne trebuie mult pentru a ne face rău, chiar și atunci când nu ne dorim asta. Trebuie să fim mai atenți pentru ca viața noastră să nu fie distrusă. Cătălin era un băiat bun, dar a rămas victima acestei dorințe de a depăși limita. Celor tineri prezenți aici le doresc ca moartea prietenului vostru să nu fie în van, ci să vă ajute să înțelegeți pericolele, vulnerabilitatea și să vă ajute să evitați ca alte vieți să fie distruse în acest mod.”

Este discursul emoționant ținut de părintele Luciano din Terni la slujba de înmormântare a tânărului nostru conațional, Cătălin Iuoraș, care la numai 19 ani a părăsit această lume în urma unui tragic accident rutier avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 iulie 2019, în localitatea Montecastrilli din provincia Terni.

Sursa foto: umbria24.it

Născut în România, dar crescut în cartierul Borgo Bovio din localitatea italiană Terni, Cătălin tocmai absolvise școala de contabilitate, obținând diploma cu nota maximă. Tânărul român era de asemenea membru al echipei de fotbal 5-la-5 din Terni. După decesul său, părinții conaționalului nostru și-au dat acordul la spital pentru extragerea și donarea corneelor, ajutând astfel o persoană nevăzătoare să-și recupereze vederea.

Îndurerați, în biserică, au fost prezenți sora și părinții lui Cătălin, dar și numeroși prieteni, foști colegi de școală și colegi din echipa de fotbal. La scoaterea sicriului din biserică, printre baloane albe și albastre care se ridicau spre cer, un lung șir de aplauze s-au făcut auzite printre lacrimi ca un ultim salut pentru tânărul nostru român.

Sursa foto: umbria24.it

Părintele Luciano a anunțat de asemenea că în această sâmbătă, precum și în data de 27 august 2019, la ora 18:00, se va ține o slujbă de comemorare pentru Cătălin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI