După 14 ani în Italia, un român s-a întors în țară și a deschis propriul magazin de instalații termice și sanitare

După 14 ani de muncă în Italia, un român s-a întors definitiv în țară cu experiența acumulată și a inaugurat magazinul „Meșterul casei tale”, în centrul orașului Botoșani, informează Botoșani News.

Acest nou punct de atracție pentru pasionații de instalații temice-sanitare și climatizare marchează începutul unei afaceri promițătoare, alimentată de dorința de a împărtăși cunoștințele și expertiza acumulate pe parcursul anilor petrecuți peste hotare.

Situat strategic pe strada 1 Decembrie nr.23, în pitorescul Centru Vechi al orașului, aproape de Shop Orange, magazinul își propune să devină un reper pentru toți cei interesați să-și îmbunătățească sau să-și renoveze locuințele.

photo_2024-03-25_13-09-53
Imagine de la inaugurarea magazinului Meșterul casei tale. Sursa foto: Botoșani News

Ovidiu Ciobanu, administratorul magazinului, care revenit în țară după aproape un deceniu și jumătate în Italia, vorbește cu pasiune despre această nouă aventură:

„Am adus în România tot ce am învățat și am experimentat în Italia. Vrem să oferim servicii complete, de la produse de calitate, la instalare și garantare post-vânzare”, a spus antreprenorul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Meșterul casei tale” promite nu doar o gamă variată de produse, ci și parteneriate solide cu producători de renume, precum Fondital, lider european în fabricarea de radiatoare de aluminiu, centrale termice și pompe de căldură.

Aceste parteneriate permit magazinului să ofere soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, de la paleta de culori la dimensiuni și specificații tehnice.

Magazinul se adresează atât proprietarilor de case și apartamente, cât și profesioniștilor din domeniu:

„Oferim prețuri pentru toate buzunarele și, în plus, venim în sprijinul partenerilor instalatori cu o gamă largă de scule profesionale, pe care le pot folosi gratuit pentru lucrările de peste 2.000 lei”, a explicat Ovidiu Ciobanu.

Acesta subliniază importanța suportului acordat profesioniștilor, facilitându-le accesul la echipamente de ultimă generație pentru a garanta calitatea lucrărilor executate.

Revenirea în România și deschiderea magazinului „Meșterul casei tale” reprezintă pentru Ovidiu Ciobanu nu doar o oportunitate de afaceri, ci și o modalitate de a contribui la îmbunătățirea standardelor de locuire din regiunea sa natală.

Prin combinarea experienței internaționale cu înțelegerea profundă a nevoilor locale, Ciobanu și echipa sa promit să aducă o schimbare pozitivă în viața clienților lor, oferindu-le produse și servicii la standarde europene, chiar în inima Botoșaniului.

Distribuie acest articol