Emanuel, băiatul român de 11 ani accidentat în Italia a murit. Părinții i-au donat organele

A fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada în seara zilei de duminică, 2 septembrie, la Roma. Claudiu Emanuel Stoian, în vârstă de 11 ani, traversa pe via Cristoforo Colombo împreună cu fratele și tatăl său într-o zonă fără trecere de pietoni și slab luminată, când a fost lovit puternic de un autoturism Ford Fiesta. A murit la spital, după două zile de la accident, informează Roma Fanpage.

Șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 22 de ani, declară că l-a văzut sărindu-i brusc în fața autovehiculului și i-a fost imposibil să evite impactul. Emanuel a rămas puțin mai în urma fratelui și a tatălui, căzând victimă tragicului accident care a dus, după două zile de suferință, la decesul său. Părinții au decis să îi doneze organele.

Emanuel s-a stins la secția de terapie intensivă a spitalului Bambino Gesù din Roma, după ce s-a zbătut timp de 48 de ore între viață și moarte. Încă în stare de șoc, tatăl, fratele, șoferul, toți cei care au văzut sub ochii lor cum băiatul a fost spulberat de mașina ucigașă.

Părinții lui Emanuel, cetățeni români rezidenți de mult timp în Italia, au decis să doneze organele fiului lor.

Șoferul mașinii implicate în accident este cercetat pentru ucidere din culpă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol