Emilian Jgheban se urcă beat la volanul mașinii sale și ucide într-un tragic accident un bărbat italian în vârstă de 57 de ani

Imagine de la locul accidentului. Sursa: ANSA.it

Battipaglia, provincia Salerno din Campania, la biserica „Santa Maria della Speranza”, se vor ține mâine după-amiază, la orele 16.30, funeraliile bărbatului italian Antonio Vitolo, de 57 de ani, care a murit miercuri seara într-un accident rutier pe drumul provincial 312.

Bărbatul, la bordul unui Fiat Grande Punto împreună cu fiul său, s-a ciocnit puternic cu un Opel Insignia condus de un cetățean român.

Cetățeanul român era Emilian Jgheban, în vârstă de 32 de ani, care, în urma testelor a fost găsit în stare de ebrietate, a fost imediat pus sub arest și condus de către forțele de ordine la închisoarea Fuorni din Salerno. Împreună cu Emilian, în mașina sa se afla în momentul accidentului tragic un alt conațional de-al nostru care nu a suferit leziuni grave.

Accidentul a avut loc la orele 20.30 într-o curbă din localitatea Santa Lucia. Antonio Vitolo a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spitalul din Battipaglia, în spital fiind supus tratamentelor şi fiul său, Cosimo, care nu este în pericol de viață, ne asigură occhiodisalerno.it.

Mâine tot orașul se va reuni pentru a-l conduce pe ultimul său drum pe Antonio Vitolo, persoană foarte cunoscută în Battipaglia și a cărui moarte a întristat o localitate întreagă. Românul Emilian Jgheban riscă în schimb anii grei de închisoare. Totul, din vina unui pahar de alcool în plus!

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul