Fațada unei biserici din Italia s-a prăbușit într-o zonă extrem de aglomerată: „Un miracol că nimeni nu a fost rănit”

O parte a fațadei bisericii Santa Maria del Rosario alle Pigne din Napoli, cunoscută sub numele de Rosariello, din Piazza Cavour, s-a prăbușit miercuri, 20 ianuarie, în jurul orei 8:00, din cauze încă în curs de investigare. În timpul prăbușirii a căzut și mansarda unei clădiri adiacente, informează RAI News.

Poliția municipală a asigurat că nu există victime. Zona este una centrală, intens traficată de mașini și pietoni. Cetățenii care locuiesc în apropiere au declarat reporterilor prezenți că este un miracol faptul că nimeni nu a fost implicat în incident.

Preoții bisericii au aprobat accesul poliției și autorităților competente pentru o evaluare a pagubelor suferite de clădirea istorică și în vederea stabilirii cauzelor prăbușirii.

De la începutul anului s-au înregistrat în orașul Napoli mai multe alunecări de teren și prăbușiri. La 8 ianuarie s-a deschis o prăpastie în parcarea interioară a Spitalului Ponticelli (del Mare) înghițind mai multe autoturisme, în timp ce în prima zi a anului doi muncitori au murit din cauza prăbușirii zidului unei clădiri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Prăbușirea terenului în parcarea interioară a Spitalului Ponticelli (del Mare) – Napoli
@rotalianul