O mamă din Italia și-a ucis fiica de 13 ani, apoi s-a aruncat pe fereastră. Copila a fost înjunghiată pe la spate

O femeie din satul Silì (Oristano), regiunea Sardinia, și-a ucis fiica în vârstă de 13 ani și apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se pe fereastră. Descoperirea dramatică a trupului neînsuflețit a fost făcută de tatăl copilei, un polițist local despărțit de soția sa, relatează La Repubblica.

Chiara Carta a fost înjunghiată de mama sa pe la spate, sâmbătă, 18 februarie, în casa lor de pe strada Martiri del Risorgimento. Rănile i-au fost fatale, copila a decedat în casă, sub loviturile de cuțit ale celei care i-a dat viață cu 13 ani în urmă.

- Continuarea după publicitate -
O mamă din Italia și-a ucis fiica de 13 ani, apoi s-a aruncat pe fereastră. Copila a fost înjunghiată pe la spate

Femeia, Monica Vinci, în vârstă de 52 de ani, șomeră și cu unele probleme de sănătate, s-a aruncat apoi în gol, pe fereastră, dar a supraviețuit. Un trecător a văzut-o la pământ și a sunat la 112. Carabinierii l-au anunțat la rândul lor pe tatăl fetei și fostul soț al femeii.

Tatăl, Pietro Carta, un agent al Poliției locale din Oristano, despărțit de soția sa, a fost cel care a intrat în casă, făcând dramatica descoperire. Fiica sa zăcea fără viață în baie, într-o baltă de sânge, cu numeroase răni de cuțit în zona spinării.

Personalul sanitar de la 118, ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul tinerei adolescente.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama a fost însă transportată la spitalul Santissima Annunziata din Sassari cu elicopterul și este în stare foarte gravă. Ea s-a lovit la cap și a suferit numeroase traumatisme faciale.

Motivele pentru care mama a decis să-și ucidă fiica nu se cunosc deocamdată. Cercetările sunt efectuate de echipa mobilă a secției de poliție Oristano, dar se presupune că cele două s-au certat atât de tare, încât Monica Vinci și-a pierdut controlul și și-a ucis fiica.

Pe lângă personalul sanitar de la 118, la adresa respectivă s-au prezentat polițiștii secției din Oristano, conduși de Samuele Cabitzosu, experții criminaliști, procurorul de serviciu, Valerio Bagattini și medicul legist Roberto Demontis de la Cagliari.