Fermo – româncă gravidă în luna a noua evacuată din locuința sa deși a plătit mereu chiria

Garda de Finanțe din provincia Fermo a deschis o anchetă într-un caz foarte ciudat în care este implicată o femei de cetățenie română, rezidentă în localitatea Lido Tre Archi din provincia Fermo, unde a închiriat un apartament pe care i s-a cerut prin ordin judecătoresc să-l evacueze, în ciuda faptului că a plătit mereu chiria.

Nașterea copilului este prevăzută pentru data de 2 august dar femeia s-a trezit în data de 30 iunie la ușa sa cu un executor care i-a prezentat un ordin de evacuare a apartamentului cu termenul de 14 iulie 2017.

Din fericire, femeia s-a adresat imediat avocatului său, Andrea Agostini, care a reușit să obțină suspendarea ordinului de evacuare, având în vedere că femeia a plătit mereu chiria și are și chitanțele care dovedesc acest lucru.

„Evacuare a fost cerută din partea proprietarului imobilului pentru neplata chiriei din partea unui chiriaș diferit de clienta mea (femeia română gravidă – n.r.) și pe care aceasta nu-l cunoaște. În plus, aceasta poate demonstra că are chitanțele plăților efectuate pentru locuința în cauză. Clienta mea avea un contract de chirie înregistrat pe numele său dar pentru o perioadă a fost plecată în România, continuând totuși să plătească chiria pentru locuință. Și când s-a întors în Italia, a plătit mereu chiria pentru acea locuință, deci nu înțelegem ce s-a întâmplat aici, cu excepția cazului în care proprietarul a închiriat casa unei alte persoane care a locuit acolo cât timp clienta mea se afla în România”, a declarat avocatul conaționalei noastre citat de presa italiană.

Judecătoarea Maria Chiara Ascenzi a suspendat ordinul de evacuare la cererea avocatului Agostini iar acum urmează ca anchetatorii de la Garda de Finanțe să facă lumină în acest caz ciudat în care o femeie gravidă în luna a noua riscă să rămână pe drumuri deși a fost mai mult decât corectă și a plătit totul la timp.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

V-ar mai putea interesa și: