O fetiță de trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat. Părinții o căutau cu disperare de câteva ore

O fetiță de numai trei anișori, pe care părinții și frații ei o căutau cu disperare de câteva ore bune, a fost găsită moartă în mașina de spălat din locuința familiei.

Dramatica descoperire a fost făcută chiar de tatăl micuței și un alt fiu, care au găsit mașina de spălat oprită, dar hubloul închis.

Potrivit celor relatate de publicația franceză Le Parisien, tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 ianuarie 2023, în apartamentul unei familii cu cinci copii din arondismentul XX din Paris, capitala Franței.

Cel mai mare dintre copii are 18 ani, ceilalți între 7 și 16 ani, iar cea mai mică dintre ei era victima, care împlinise trei anișori cu numai o săptămână în urmă.

Tatăl fetiței, un bărbat de 48 de ani, s-a întors de la serviciu în seara zilei de ieri și a luat cina împreună cu soția lui și un alt copil, timp în care părinții nu știau unde se află și ce fac ceilalți copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Abia după ce au terminat de mâncat, cei doi părinți au observat că mezina familiei lipsea și au pornit cu toții în căutarea ei, atât în apartament cât și în afara sa, cerând chiar și ajutorul vecinilor.

După ore întregi de căutări, în jurul orei 22:30, tatăl fetiței și un frate au găsit-o pe aceasta în interiorul mașinii de spălat, inconștientă, și au chemat imediat o ambulanță la fața locului.

Paramedicii au încercat din răsputeri să o resusciteze, dar la ora 23:30 au fost nevoiți să se dea bătuți și să o declare moartă, mai precizează sursa citată.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Anchetatorii au relatat, pentru început, că pe corpul neînsuflețit al fetiței nu au fost găsite răni sau vânătăi, iar decesul a survenit cel mai probabil în urma sufocării în interiorul mașinii de spălat.

Distribuie acest articol