Gheorghe Dincă reunoaște că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, dar spune că au venit de bunăvoie

Gheorghe Dincă, zis Popicu, acuzat că a ucis cu brutalitate două tinere date dispărute din Caracal, și-a recunoscut crimele în urmă cu puțin timp, anunță Mediafax.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru sursa citată.

Luiza (stânga) și Alexandra (dreapta) cele două victime ale lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Observator.tv

Dincă, în vârstă de 66 de ani și care locuiește în Caracal pe o proprietate de 3.000 de metri pătrați, se afla sub arest preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de trafic de persoane, sechestrare și viol în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu în vârstă de 15 ani. Cu toate acestea, până în momentul în care și-a recunoscut crimele, bărbatul nu era acuzat de omor în acest caz.

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar în jurul orei 11.00 din dimineața zilei de joi, fata a sunat de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci doar o arie de căutare, poliţiştii intrând în imobilul principalului suspect abia după 19 ore de la apelul victimei.

Cu patru luni în urmă, Mihaela Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani a fost dată și ea dispărută de bunicul său, acesta fiind anunţat ulterior prin telefon că nepoata sa va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă. La fel a fost anunțată și mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cursul zilei de duminică, 28 iulie, principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe ambele fete dispărute, dar spune că aceste crime au avut loc în urma unor discuții aprinse între el și fete. Totodată, criminalul susține că atât Mihaela, cât și Alexandra, au venit de bunăvoie în locuința sa, în ciuda faptului că Alexandra a sunat la 112 de trei ori și a spus că este sechestrată și a fost violată.

Familia lui Gheorghe Dincă se află în Italia

Gheorghe Dincă este căsătorit și are trei copii: doi băieți și o fată. Bărbatul locuiește singur, soția și cei doi fii muncesc în Italia, iar fiica lor se pare că locuiește la Timișoara, scrie presa din România. Bărbatul a fost și el stabilit în Italia pentru un timp, dar a decis să se întoarcă în țară, singur, după ce s-ar fi certat cu partenera de viață.

Dincă avea interdicție să mai intre în Italia, în urma unor acuzații de agresiune

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia pe o perioadă de 5 ani, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii, scrie Mediafax.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni, suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă, sâmbătă, la perchezițiile din casa suspectului, unde se bănuiește că a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a cerut ajutor la 112 în timp ce era sechestrată. Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați, de altfel, de DIICOT, potrivit Mediafax.

@rotalianul