Grav accident rutier în Italia: o familie de români cu un copil de 4 ani a ajuns la spital

Un grav accident rutier s-a petrecut în jurul orei 18:15 de marți, 29 martie 2022, în apropierea localității Velletri de lângă capitala Italiei.

Potrivit ziarului Il Mamilio, un autoturism Fiat Punto, la bordul căruia se afla o familie de români cu un copil de numai 4 ani, s-a lovit frontal de un camion, iar conaționalii noștri au ajuns toți trei la spital cu răni grave.

Colaj cu imagini de la locul accidentului. Foto: ilmamilio.it

Din primele informații reiese că autoturismul Fiat Punto circula în direcția Velletri și, odată ajuns la semaforul de pe via Cinque Archi, s-au intersectat cu un camion care venea dinspre Velletri și se îndrepta spre Cisterna.

Camionul, condus de un localnic de 30 de ani, a schimbat direcția spre stânga, odată ajuns la intersecție, chiar în timp ce din față se apropia mașina cu familia de români. Impactul a fost inevitabil, iar autoturismul Fiat s-a izbit frontal de camion.

La fața locului au intervenit apoi în grabă două ambulanțe care au transportat mama română și copilul acesteia la spitalul din Latina, femeia având cod roșu de gravitate, iar copilul cod galben.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tatăl minorului, în schimb, a fost transportat la spitalul din Aprilia, mai precizează sursa citată. Șoferul camionului a scăpat nevătămat.

Agenții de la Poliția Locală din Velletri au intervenit și ei la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. Potrivit acestora, ambii șoferi aveau culoarea verde la semafor, pe sensul lor de mers.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20