Hoți din Italia, după ce au bătut un bătrân ca să le spună unde e seiful: „Scuze, am greșit casa”

Un incident șocant a avut loc luni seara, 8 ianuarie, în jurul orei 20:30, în Lentate sul Seveso, regiunea Lombardia, când trei indivizi cu fețele acoperite au pătruns cu forța într-o locuință prin ușa de la bucătărie.

Proprietarii casei, un bărbat de 75 de ani și soția sa, au fost victimele unei tentative brutale de jaf, într-un episod care a durat aproximativ o oră.

Cei trei atacatori, cu fețele acoperite, au cerut insistent să li se spună unde se află seiful, pe care cuplul, de fapt, nici nu îl deține.

În căutarea seifului, agresorii au devastat locuința și l-au agresat fizic pe bătrân, care a suferit multiple vânătăi pe brațe, relatează Corriere della Sera.

Într-un final, hoții au plecat fără a lua nimic, nici măcar telefoanele mobile sau puținii bani găsiți în casă. Surprinzător, aceștia și-au cerut scuze, spunând că probabil au greșit casa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, carabinierii din Seregno, conduși de căpitanul Corrado Quarta, au sosit la domiciliul celor doi bătrâni și au demarat investigațiile pentru a identifica responsabilii.

Victimele au fost tratate la fața locului de echipele de urgență de la 118, însă au refuzat transferul la spital.