În atenția românilor din străinătate care se întorc acasă de sărbători: jafuri la granița dintre Austria și Ungaria

S-a scris mult despre tâlharii români care jefuiesc participanții la trafic de pe autostrada din Ungaria și cea din Austria, indiferent de mijlocul de transport folosit. Dacă la șoferii cu autovehicule mici le înțeapă roțile, la autocare continuă strategia jocului de-a alba-neagra, sau chiar furatul din buzunare la oprirea prin benzinării.

Un bărbat român a rămas recent fără plicul plin cu bani pe care îi avea asupra sa în timp ce se întorcea acasă din străinătate

Românul a fost practic jefuit când autocarul a oprit la o benzinărie, imediat după ce a trecut granița dintre Austria și Ungaria.

Era din județul Arad și se întorcea de la muncă din Germania pentru a-și petrece sărbătorile cu familia.

Șoferii autocarului, conform declarațiilor celorlalți călători, i-au atenționat cu privire la pericolele de pe traseu, în special din benzinării.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Arădeanul nu s-a lăsat intimidat și a coborât din autocar având plicul cu bani la vedere, din care a scos o bancnotă de 50 de euro, ca să cumpere ceva din benzinărie. Totuși, cumva pașii l-au purtat către un grup de oameni care jucau alba-neagra.

Doi români îndemnau călătorii să joace, dar la un moment dat au văzut plicul cu bani al arădeanului, i l-au smuls din mână după o scurtă îmbrânceală, iar apoi au fugit cu două mașini, una înmatriculată în Ialomița, iar cealaltă în Germania, potrivit specialarad.ro.

Bărbatul, disperat a strigat după ajutor, dar era prea târziu. Mai mult decât atât, martori de la fața locului spun că hoții i-au amenințat pe cei de față, astfel că nu a intervenit nimeni. Suma cu care cei doi hoți au reușit să fugă este de 2.900 de euro.

@rotalianul