În străinătate era patron, dar în România era căutat pentru un furt efectuat acum 30 de ani. Român de 51 de ani arestat în Italia

ACTUALIZARE 1 NOIEMBRIE 2020:

În urma publicării acestui articol, am fost contactați prin e-mail de sora lui N.M. care susține că bărbatul român a fost eliberat în cursul zilei de ieri deoarece era vorba despre o eroare judiciară.

„Fratele meu a fost eliberat ieri deoarece a fost reținut ilegal, în urma unor erori, a unui mandat eliberat de un judecător care a emis un mandat ilegal pentru ceva prescris din 2007”, ne-a declarat sora bărbatului.

În următoarele zile vom contacta autoritățile din Santa Teresa Gallura pentru a obține o confirmare și de la acestea și vom reveni cu mai multe informații.

ȘTIREA INIȚIALĂ DIN 30 OCTOMBRIE 2020:

Un cetățean român, patronul unei firme de construcții din localitatea italiană Santa Teresa Gallura, provincia Sassari (Sardinia), a fost arestat de carabinieri în cursul dimineții de joi, 29 octombrie 2020, după ce au primit pe numele lui un mandat european de arestare emis în România.

- Continuarea articolului după publicitate -

Potrivit publicației La Nuova Sardegna, este vorba despre un bărbat cu inițialele numelui N.M., în vârstă de 51 de ani, care în anul 1990 a comis un furt în România și a fost condamnat în mod definitiv la închisoare pentru această infracțiune. Bărbatul se afla, însă, pe insula italiană Sardinia unde și-a deschis o firmă de construcții și credea, probabil, că greșelile trecutului nu-l vor ajunge din urmă.

N.M. se află acum închis în penitenciarul din Sassari, în așteptarea ordinului de extrădare în România, unde urmează să-și ispășească pedeapsa.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos