Incident nefericit în Italia: Un câine a căzut de la balcon peste o femeie însărcinată

Un incident neobișnuit și tragic a avut loc în centrul istoric al Romei, pe Via Frattina, la orele amiezii de vineri, 27 octombrie. Un câine rottweiler de mari dimensiuni a căzut de pe balconul unui apartament, aterizând direct pe o tânără de 28 de ani, însărcinată.

Martorii oculari au sunat imediat la urgențe, iar la fața locului au sosit carabinierii, poliția locală și personalul medical.

Victima a fost transportată de urgență în cod roșu la spitalul Policlinico Umberto I, unde a fost plasată sub observație strictă.

Din fericire, viața ei nu este în pericol, însă starea de graviditate adaugă un nivel suplimentar de complicații și îngrijorări.

Câinele, însă, a murit în urma impactului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile lucrează intens pentru a determina cum a fost posibil ca acest incident să se întâmple și ce a provocat căderea fatală a câinelui.

Cazul de față ne reamintește de o tragedie petrecută în București zilele trecute, unde o româncă s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste o femeie care a decedat în urma rănilor suferite

O femeie de 43 de ani din București, se confruntă cu acuzații grave după ce a încercat să-și pună capăt zilelor, sărind de la etajul 5 al unui bloc. În căderea sa, a lovit și a ucis o altă femeie, o economistă de 60 de ani, care se îndrepta spre stația de autobuz.

Femeia care intenționa să se sinucidă a scăpat cu viață și cu răni ușoare. Urmează să fie externată în curând, având în vedere că medicii au declarat-o în afara oricărui pericol.

Ea a recunoscut în fața polițiștilor că intenția ei era de a-și lua viața, însă acum este acuzată de omor cu intenție indirectă, o infracțiune rar întâlnită, care se pedepsește cu minim 10 ani de închisoare.

Avocatul Ionuț Sandu a explicat că, deși femeia nu a intenționat să provoace vătămări sau moartea altcuiva, faptul că și-a ales să sară într-o zonă aglomerată o face responsabilă de consecințe.

Familia victimei a anunțat că intenționează să o dea în judecată pe contabilă și să solicite despăgubiri.