Îngrijitoare moldoveancă dispărută în Italia. Bătrâna pe care o asista îi anunță dispariția

O femeie originară din Republica Moldova este dată dispărută la Roma, în Italia, de bătrâna pe care o îngrijea. Vera Malac are 58 de ani și a dispărut din ziua de sâmbătă, 1 decembrie. A ieșit din casa în care locuia împreună cu bătrâna asistată, în centrul capitalei italiene, la câțiva pași de Palatul Parlamentului, și nu s-a mai întors.

Vera a ieșit din casă în jurul orei amiezii fără să dea detalii unde s-ar putea duce și fără nicio explicație. A lăsat ușa deschisă iar Laura, bătrâna de care avea grijă Vera, spune că îngrijitoarea nu a luat nimic cu ea, nici măcar proteza dentară. Italianca s-a adresat și emisiunii „Chi l’ha Visto?”, binecunoscut program televiziv care se ocupă cu mediatizarea cazurilor de acest fel, unde a declarat că Vera traversa o perioadă dificilă, cu probleme de sănătate, de aceea presupune că s-ar putea afla într-un spital sau oriunde altundeva în stare confuzională.

Vera Malac, îngrijitoare moldoveancă dispărută la Roma sâmbătă, 1 decembrie. Foto: Chi l’ha Visto

„Chi l’ha Visto?” prezintă astfel cazul îngrijitoarei moldovence:

„Vera Malac, 58 de ani, Îngrijitoare de naționalitate moldoveană, locuiește și lucrează de 15 ani la Roma. La ora 12:00 dimineața, sâmbătă, 1 decembrie 2018, doamna pentru care lucra a găsit ușa casei deschisă și și-a dat seama că femeia nu mai era în casă. Vera nu a luat nimic cu ea, nici măcar proteza dentară. Ar putea fi în stare confuzională.”

Vera Malac are 170 cm înălțime, ochi albaștri, părul blond, iar ca semn distinctiv, lipsa arcului dentar inferior. A dispărut din Roma, zona Campo di Marzo, sâmbătă, 1 decembrie. Vera Malac vorbește limba română, italiana și limba rusă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vera è scomparsa da Roma, qualcuno l'ha incontrata?

Vera è scomparsa da #Roma. E' uscita da casa e non è più rientrata. Qualcuno l'ha incontrata?[VAI ALLA PAGINA] → http://www.chilhavisto.rai.it/dl/clv/Scomparsi/ContentSet-09bc2268-00f5-4937-a607-9b5b88c6935b.html

Posted by Chi l'ha visto? on Thursday, 13 December 2018