Îngrijitoare moldoveancă dispărută în Italia. Bătrâna pe care o asista îi anunță dispariția

O femeie originară din Republica Moldova este dată dispărută la Roma, în Italia, de bătrâna pe care o îngrijea. Vera Malac are 58 de ani și a dispărut din ziua de sâmbătă, 1 decembrie. A ieșit din casa în care locuia împreună cu bătrâna asistată, în centrul capitalei italiene, la câțiva pași de Palatul Parlamentului, și nu s-a mai întors.

Vera a ieșit din casă în jurul orei amiezii fără să dea detalii unde s-ar putea duce și fără nicio explicație. A lăsat ușa deschisă iar Laura, bătrâna de care avea grijă Vera, spune că îngrijitoarea nu a luat nimic cu ea, nici măcar proteza dentară. Italianca s-a adresat și emisiunii „Chi l’ha Visto?”, binecunoscut program televiziv care se ocupă cu mediatizarea cazurilor de acest fel, unde a declarat că Vera traversa o perioadă dificilă, cu probleme de sănătate, de aceea presupune că s-ar putea afla într-un spital sau oriunde altundeva în stare confuzională.

Vera Malac, îngrijitoare moldoveancă dispărută la Roma sâmbătă, 1 decembrie. Foto: Chi l’ha Visto

„Chi l’ha Visto?” prezintă astfel cazul îngrijitoarei moldovence:

„Vera Malac, 58 de ani, Îngrijitoare de naționalitate moldoveană, locuiește și lucrează de 15 ani la Roma. La ora 12:00 dimineața, sâmbătă, 1 decembrie 2018, doamna pentru care lucra a găsit ușa casei deschisă și și-a dat seama că femeia nu mai era în casă. Vera nu a luat nimic cu ea, nici măcar proteza dentară. Ar putea fi în stare confuzională.”

- Continuarea articolului după publicitate -

Vera Malac are 170 cm înălțime, ochi albaștri, părul blond, iar ca semn distinctiv, lipsa arcului dentar inferior. A dispărut din Roma, zona Campo di Marzo, sâmbătă, 1 decembrie. Vera Malac vorbește limba română, italiana și limba rusă.

Vera è scomparsa da Roma, qualcuno l'ha incontrata?

Vera è scomparsa da #Roma. E' uscita da casa e non è più rientrata. Qualcuno l'ha incontrata?[VAI ALLA PAGINA] → http://www.chilhavisto.rai.it/dl/clv/Scomparsi/ContentSet-09bc2268-00f5-4937-a607-9b5b88c6935b.html

Posted by Chi l'ha visto? on Thursday, 13 December 2018

 

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA