O îngrijitoare română din Italia a dispărut de la locul de muncă în urmă cu 11 zile, apelul copiilor pentru a-și găsi mama

Viluța Lazarean are 51 de ani este originară din județul Suceava, dar muncește în Italia de ceva timp, iar în urmă cu 11 zile a plecat de la muncă și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Copiii femeii, care sunt în prezent în România, sunt extrem de îngrijorați și fac un apel la comunitatea română din Italia pentru a fi ajutați să o găsească.

„A lucrat la o bătrână, avea grijă de ea”, ne spune Nicoleta, fiica femeii care este de negăsit.

Viluța Lazarean lucra așadar ca „badantă” în provincia Brescia și din cele relatate de fata  ei reiese că a dispărut în urmă cu 11 zile din locuința bătrânei pe care o asista chiar după ce i-a fost plătit salariul

„A dispărut de la locul de muncă după ce a luat salariul”, mai spune tânăra îngrijorată referitor la dispariția mamei sale.

Viluța are circa 1,70 metri înălțime, ochi căprui, părul mai scurt și este slabă. Oricine a văzut-o pe conaționala noastră sau are informații despre unde s-ar putea afla, este rugat să o contacteze pe Lazarean Nicoleta la numărul de telefon 0040 0757 703 231 sau pe tatăl ei, la numărul de telefon 0040 0745 243 588.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Viluța Lazarean, 51 de ani, dispărută din Brescia în urmă cu 11 zile