Îngrijitoare română, după moartea bătrânului închiriază apartamentul acestuia dându-se drept proprietară

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 41 de ani, cu inițialele C.C.L. din Terracina, provincia Latina, Lazio, este denunțată pentru înșelătorie, după ce a închiriat unei familii apartamentul bătrânului pe care îl îngrijise și care între timp murise, informează latinaoggi.eu.

Astfel, după ce bătrânul a murit, îngrijitoarea română s-a gândit să-și rotunjească veniturile închiriind casa acestuia. Incidentul a avut loc la Terracina și a fost demascat cu ajutorul echipei de luptă împotriva criminalității și poliției judiciare din Terracina. Timp de mai mulți ani femeia lucrase în casa din centrul orașului ca badantă. Rudele bătrânului locuiau în altă regiune, și i-au permis acesteia să locuiască în casa respectivă și să aibă grijă de ea. Numai că femeia s-a prefăcut că deține proprietatea respectivă de drept și a închiriat-o unei familii, de asemenea de origine română, cu doi membri minori înăuntru.

„Chiriașii” au intrat în posesia proprietății cu promisiunea că în curând se va face și o întâlnire la notar pentru a regulariza contractul de închiriere. Între timp, în fiecare lună au plătit 500 de euro, strict în numerar femeii românce.

Odată făcută succesiunea casei, proprietarii legitimi au mers la apartament făcând descoperirea surprinzătoare că fusese ocupat de chiriași, care, la rândul lor, deveniseră conștienți de faptul că au fost înșelați.

În acel moment, rudele bătrânului decedat au decis să contacteze Poliția de Stat, ale cărei investigații ulterioare au permis reconstituirea incidentului și au identificat femeia română, responsabilă pentru faptele sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI