Înmormântarea lui Miriam Ciobanu, ucisă în Italia de un șofer beat. Sute de persoane au venit să-și ia adio

Înmormântarea tinerei Miriam Ciobanu, în vârstă de 22 de ani, lovită mortal de un autoturism la Paderno del Grappa (Treviso) în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, a avut loc astăzi, 7 noiembrie, la biserica din localitatea One’ di Fonte.

Înmormântarea lui Miriam Ciobanu. Foto: Treviso Today

Durere fără margini la căpătâiul tinerei, aproximativ 500 de persoane au luat parte la funeralii. Alături de sora și părinții îndurerați, au fost prezenți colegi, prieteni, rude și simple cunoștințe. În primele rânduri s-au aflat și primarii din Fonte, San Zenone degli Ezzelini și Pieve del Grappa care au dorit să transmită personal condoleanțe familiei.

Înmormântarea lui Miriam Ciobanu. Foto: Treviso Today

Părinții și sora s-au aplecat și au îmbrățișat sicriul la ieșirea din biserică.

Fostul iubit a fost dat afară de mama fetei, relatează Treviso Today.

Tommaso, băiatul care a lăsat-o să plece acasă noaptea, pe jos, pe o șosea neiluminată dintr-o zonă rurală, a venit la înmormântare însoțit de tatăl său, dar Adriana, mama tinerei decedate, i-a invitat să plece subliniind că nu era cazul ca Tommaso să se afle acolo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Înmormântarea lui Miriam Ciobanu. Foto: Miriam Ciobanu

Miriam Ciobanu a fost lovită mortal în noaptea de Halloween pe Viale Vittorio Veneto, în Pieve del Grappa, de Alessandro Giovanardi, un tânăr de 23 de ani, care la momentul impactului conducea cu 130 de km/oră.

Tatăl și sora lui Miriam Ciobanu. Foto: Treviso Today

Accidentul a avut loc la ora 04:30, când Miriam a plecat pe jos de la casa iubitului său, după ce s-au certat pe motive de gelozie. Prietenul ei a declarat că a încercat să o oprească, ba chiar s-a oferit să o conducă cu mașina, dar nu a reușit să o convingă.

Lăsată singură în întunericul nopții, pe marginea unei șosele fără trotuar, viața tinerei Miriam a fost practic secerată de viteza cu care conducea Alessandro Giovanardi, aflat la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Între timp, șoferul vinovat de moartea fetei a fost eliberat din închisoare și va fi judecat în stare de libertate. Articol AICI.

Distribuie acest articol