Italia: „Badantă” româncă moartă în casa bătrânei pe care o îngrijea

O femeie română în vârstă de 68 de ani care lucra ca îngrijitoare pentru o bătrână din Gonars, în provincia Udine din nordul Italiei, a fost găsită moartă sâmbătă, 11 mai, după ora 19:00. Trupul fără viață al româncei a fost descoperit de ginerele bătrânei care venise în vizită.

Conform primelor verificări, „badanta” româncă ar fi decedat după ce s-a simțit rău, cauza exactă a decesului fiind un stop cardio-respirator. Pe corpul său nu există semne de violențe sau alte probe care să ducă la ipoteza unei morți violente, cel mai probabil femeii i s-a făcut rău și nu a mai reușit să ceară ajutor.

Bătrâna pe care o îngrijea nu și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat în interiorul locuinței sale, îngrijitoarea română a fost găsită de ginerele pensionarei când deja era prea târziu.

Persoana care a descoperit cadavrul a sunat imediat la carabinieri și la 118, dar medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul româncei.

Procurorul de serviciu de la Udine, după constatările de rigoare, a încredințat corpul neînsuflețit rudelor în vederea înhumării.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI