Italia: Un bărbat a ajuns la Urgențe cu organul genital înțepenit în gaura unui disc pentru haltere

Un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a prezentat în după-amiaza zilei de marți, 13 aprilie 2021, la secția Urgențe a spitalului din Legnano, provincia Milano din Lombardia, pentru a cere ajutorul medicilor în rezolvarea unei probleme mai delicate. Mai exact, organul său genital a rămas înțepenit într-un disc pentru haltere.

Conform informațiilor relatate de Milano Today (și de multe alte surse locale), bărbatul ar fi încercat timp de mai multe ore să-și elibereze membrul singur, acasă, dar văzând că nu reușește nicicum, a decis să apeleze la ajutorul medicilor de la Urgențe. Bineînțeles că nimeni nu a îndrăznit să-l întrebe cum a ajuns în această situație, deși motivele sunt evidente și cu siguranță nu făcea exerciții fizice cu discul respectiv. Și nici nu folosea lubrifiant.

Cu toate acestea, individul ar fi evitat mult mai multă rușine dacă ar fi chemat pompierii acasă la el să-l ajute, decât mergând la Urgențe, fiindcă în cele din urmă același lucru au făcut și medicii de acolo. Mai exact, au cerut intervenția pompierilor de la descarcerări pentru a scoate organul bărbatului din discul pentru haltere, care avea o greutate de 2 kg, conform sursei citate.

Sau, mai bine zis, pentru a scoate discul din jurul organului genital, pentru că au fost nevoiți să taie discul în patru bucăți, folosind un flex și o foarfecă mică pentru tăiat metal, pentru a elibera organul genital și a-l scăpa pe bărbat de durere și ce a mai rămas din rușinea sa. În cele din urmă, însă, „operația” a avut succes și bărbatul s-a întors acasă întreg și nevătămat.

@rotalianul