Italia: Un bărbat a ajuns la Urgențe cu organul genital înțepenit în gaura unui disc pentru haltere

Onoranze Funebri Alina

Un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a prezentat în după-amiaza zilei de marți, 13 aprilie 2021, la secția Urgențe a spitalului din Legnano, provincia Milano din Lombardia, pentru a cere ajutorul medicilor în rezolvarea unei probleme mai delicate. Mai exact, organul său genital a rămas înțepenit într-un disc pentru haltere.

Conform informațiilor relatate de Milano Today (și de multe alte surse locale), bărbatul ar fi încercat timp de mai multe ore să-și elibereze membrul singur, acasă, dar văzând că nu reușește nicicum, a decis să apeleze la ajutorul medicilor de la Urgențe. Bineînțeles că nimeni nu a îndrăznit să-l întrebe cum a ajuns în această situație, deși motivele sunt evidente și cu siguranță nu făcea exerciții fizice cu discul respectiv. Și nici nu folosea lubrifiant.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cu toate acestea, individul ar fi evitat mult mai multă rușine dacă ar fi chemat pompierii acasă la el să-l ajute, decât mergând la Urgențe, fiindcă în cele din urmă același lucru au făcut și medicii de acolo. Mai exact, au cerut intervenția pompierilor de la descarcerări pentru a scoate organul bărbatului din discul pentru haltere, care avea o greutate de 2 kg, conform sursei citate.

Sau, mai bine zis, pentru a scoate discul din jurul organului genital, pentru că au fost nevoiți să taie discul în patru bucăți, folosind un flex și o foarfecă mică pentru tăiat metal, pentru a elibera organul genital și a-l scăpa pe bărbat de durere și ce a mai rămas din rușinea sa. În cele din urmă, însă, „operația” a avut succes și bărbatul s-a întors acasă întreg și nevătămat.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!