Italia: bărbat albanez denunțat, se dădea drept cetățean român cu acte în regulă

Onoranze Funebri Alina

Un cetățean albanez de 32 de ani, rezident în localitatea Castelnovo Sotto din provincia Reggio Emilia, a fost denunțat de carabinieri pentru fals și uz de fals după ce a fost descoperit că folosea documente de identitate false, dându-se drept cetățean român.

Potrivit ziarului local Il Resto Del Carlino, decoperirea carabinierilor a fost făcută abia după ce albanezul a fost implicat într-un accident rutier și dacă nu ar fi fost această circumstanță, cetățeanul albanez probabil ar fi continuat să se dea dat drept român mult și bine.

- Continuarea articolului după publicitate -

Imediat după accident, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie din acest an în via Pescatora din Castelnovo Sotto, mașina a fost abandonată la fața locului, iar șoferul a fugit pe jos. În urma verificărilor făcute de autoritățile locale a ieșit la iveală că mașina era înregistrată pe numele unui cetățean român, dar care era practic inexistent, scrie sursa citată. Carabinierii au reușit însă să descopere identitatea adevărată a proprietarului mașinii prin intermediul amprentelor digitale, iar bărbatul albanez a fost denunțat astfel pentru fals în documente și uz de fals.

Cu ajutorul documentelor falsificate și dându-se drept cetățean român, albanezul reușise să-și găsească un loc de muncă și să-și înregistreze și o mașină pe numele fals de cetățean român.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!