Italia: bărbat român arestat, prins în flagrant când încerca să-și violeze concubina sub amenințarea cuțitului

Carabinierii din Teggiano, provincia Salerno, au arestat astăzi, 29 mai 2018, un bărbat român de 36 de ani rezident în localitate care este acuzat de tentativă de viol, tentativă de extorcare, amenințări grave și leziuni personale asupra concubinei sale, o femeie în vârstă de 38 de ani.

Potrivit unui comunicat emis de carabinierii din Teggiano conduși de căpitanul Davide Acquaviva, aceștia au fost nevoiți să intervină la primele ore ale dimineații în locuința celor doi, după ce au auzit țipete provenind din interior. Odată intrați, militarii l-au surprins pe bărbatul român, care se afla sub influența alcoolului, în timp ce o amenința pe concubina sa cu un cuțit pentru curățat pește cu o lamă de 22 de centimetri.

Cuțitul folosit de bărbatul român pentru a-și amenința concubina. Sursa: ondanews.it

Din relatările carabinierilor reiese că bărbatul a bătut-o pe femeie, apoi a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului, după ce aceasta a refuzat să-i dea o anumită sumă de bani. În urma agresiunii femeia a suferit o traumă craniană și răni la picioare.

Carabinierii au sechestrat arma și l-au condus pe bărbatul român în arest la penitenciarul din Potenza.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul