Italia: Bărbat român înjunghiat de un brazilian. Agresorul este căutat de poliție

Un bărbat de origine română, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit de vecinul său brazilian după o ceartă pentru o bicicletă. Conaționalul nostru, grav rănit, a fost transportat de urgență la spital unde acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul a fugit făcându-și pierdute urmele și este dat în urmărire de către autorități.

O banală ceartă între vecini pentru o bicicletă, aceasta este cauza tentativei de crimă care a avut loc la Torino, într-un bloc de pe Via Brosso 2, din cartierul Madonna di Campagna. Alarma a fost declanșată în jurul orei 7 dimineața, duminică, 10 iunie, când un cetățean român de 44 de ani a fost înjunghiat în abdomen de către vecinul său de naționalitate braziliană.

Conform primelor reconstituiri, se pare că o seară înainte de incident, a existat o discuție aprinsă între familiile celor doi protagoniști ai întâmplării, în ce privește utilizarea unei biciclete. Fiul bărbatului brazilian ar fi fost bătut de unul dintre vecinii săi români pentru că  i-a luat bicicleta fără să-i ceară permisiunea. Tatăl băiatului s-ar fi certat din această cauză cu vecinii săi: „L-au plesnit pe băiat” – spun locatarii din clădire. „Și tatăl s-a dus la ușa din față pentru a cere explicații.”

Discuția a fost reluată dimineața, tonurile s-au aprins și au degenerat rapid. Victima, bărbatul român, a fost lovită cu o singură lovitură de cuțit în abdomen și s-a prăbușit la pământ. Atacatorul, cetățeanul brazilian, a fugit și este dat în urmărire de poliție, informează Corriere.

Conaționalul nostru a fost spitalizat în condiții grave la spitalul San Giovanni Bosco, iar după o operație chirurgicală delicată, doctorii au declarat că viața sa nu este în pericol și că se va vindeca după circa o lună și jumătate de tratamente.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii sunt în căutarea atacatorului și a armei folosită în tentativa de a-l ucide pe român. O ceartă care are la bază vechi litigii între vecini, care s-ar fi putut trasforma într-o adevărată tragedie.