Italia: doi bărbați români loviți de o mașină pe trecerea de pietoni, unul dintre ei e în stare foarte gravă

Doi cetățeni români au fost accidentați de un automobil chiar pe trecerea de pietoni în seara zilei de ieri, 8 august 2018, în jurul orei 20:00, pe via Aurelia din localitatea italiană Viareggio, provincia Lucca din Toscana.

Conform celor relatate de ziarul Il Tirreno, accidentul a avut loc în dreptul pieței de flori din localitate, unde un automobil Citroen, de culoare gri, i-a lovit din plin pe conaționalii noștri în timp ce traversau via Aurelia pe trecerea de pietoni. Cei doi români au fost târâți de automobilul Citroen pe o distanță de peste 10 metri, mai precizează sursa citată.

Automobilul care i-a lovit pe conaționalii noștri. Sursa foto: Nadia Cupisti/VersiliaToday.it

Unul dintre cei doi români, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul Cisanello din Pisa, unde medicii au constatat că acesta avea o traumă abdominală foarte gravă, precum și un braț semi-amputat.

Celălalt bărbat român a fost transportat la spitalul Versilia, cu cod galben de urgență, cu diferite răni, în special în zona picioarelor. Rănit și șoferul automobilului, un bărbat cu vârsta în jur de 50 de ani, care a fost transportat și el la urgențe cu traumă craniană și abdominală. Sosită ulterior la locul accidentului, soția șoferului a suferit un șoc și a fost transportată și ea la spital.

Poliția anchetează acum pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului și a atribui eventualele responsabilități vinovatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI