Italia: Falsă „badantă” bătută de o bătrână de la care încerca să fure un ceas de aur

S-a prezentat ca fiind o femeie de profesie „badantă” care caută un loc de muncă și cu scuza de a-i lăsa bătrânei pe care o abordase datele de contact, a încercat să-i fure un ceas de aur. Infractoarea n-a ținut cont însă nici de vigilența bătrânei și nici de forma fizică, care a pus-o pe fugă în doar câteva secunde.

S-a întâmplat în jurul orei 10:45 din dimineața zilei de joi, 31 octombrie 2019, în localitatea Carpenedolo din provincia Brescia, unde o pensionară din localitate a fost abordată pe stradă de o femeie care spunea că este în căutarea unui loc de muncă pe post de îngrijitoare de bătrâni. În momentul în care femeia i-a dat pensionarei o foaie cu numărul său de telefon, a încercat în același timp să-i fure și ceasul de aur pe care bătrâna îl purta la mână, scrie Brescia Oggi.

Din fericire, în ciuda vârstei înaintate, pensionara a înțeles imediat că este pe cale să devină victima unui furt și fără să stea prea mult pe gânduri a lovit-o pe falsa „badantă” cu pumnul în față. Infractoarea, văzând că nu i-a reușit furtul, a luat-o la fugă și s-a făcut nevăzută, în timp ce bătrâna s-a dus direct la carabinieri să denunțe cele întâmplate.

Cu numai o oră înainte de această scenă, mai scrie sursa citată, o altă persoană a depus la carabinieri o plângere împotriva infractoarei respective după ce a fost înșelată în același mod, falsa îngrijitoare reușind însă de acea dată să fure un lanț de aur.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20