Italia: Femeie română în stare gravă la spital, lovită de o furgonetă în timp ce circula pe bicicletă

O femeie română din Italia, în vârstă de 41, de ani a ajuns în stare gravă la spital în cursul dimineții de vineri, 8 ianuarie 2021, după ce a fost accidentată de o furgonetă condusă de un bărbat italian. Conaționala noastră circula pe o bicicletă atunci când a fost accidentată, informează ziarul italian Cremona Oggi.

Imagine de la locul accidentului. Foto: La Provincia di Cremona (www.laprovinciacr.it)

Accidentul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 11:00 de ieri, pe via Giuseppina din Cremona, în dreptul cofetăriei Betti. S.L., în vârstă de 69 de ani și rezident în localitatea Sospiro din provincia Cremona, se deplasa la volanul unui autovehicul Ford Transit când, ajuns în locația menționată mai sus, a accidentat-o cu furgoneta pe femeia de origine română care are inițialele numelui I.M.

Din primele informații reiese că victima circula pe bicicletă pe partea dreaptă a carosabilului și s-ar fi mutat la un moment dat spre mijlocul drumului pentru a vira pe o stradă la stânga. Șoferul n-a reușit să evite impactul, iar conaționala noastră a ajuns astfel la spital în stare gravă, suferind mai multe răni.

Potrivit sursei citate, medicii se mențin rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale femeii românce. La locul accidentului s-au prezentat agenții de la Poliția Locală din Cremona pentru investigațiile de rigoare.