Italia: găsită cu 1.000 de euro falși în portofel, Loredana Bascracea se apără: „Conaționala mea a pus banii în poșetă”

Arestată în urmă cu câteva zile de către carabinieri pentru că a fost găsită în posesia a 10 bancnote false de 100 de euro, Loredana Bascracea, în vârstă de 28 de ani și rezidentă în localitatea San Nicola Manfredi, provincia Benevento, se apără spunând că banii i-au fost introduși în geantă de conaționala cu care se afla în mașină la momentul arestării.

În seara zilei de joi, 28 februarie 2019, carabinierii italieni au găsit suma de 1.000 de euro în bancnote false în poșeta femeii românce, care se afla la bordul unui autoturism oprit de militari la ieșirea de pe joncțiunea autostrăzii 9 din Benevento, împreună cu o conațională în vârstă de 34 de ani. În urma unei atitudini suspecte din partea celor două românce, care au intrat în panică la vederea lor, carabinierii au efectuat un control amănunțit al mașinii și au descoperit astfel bancnotele false din portofelul femeii.

Pusă sub arest la domiciliu și apărată de avocatul Antonio Leone, Loredana Bascracea s-a justificat în fața judecătorului pentru validarea arestului spunând că femeia română aflată cu ea la bordul automobilului oprit de carabinieri în data de 28 februarie este cea care i-a introdus banii falși în poșetă, relatează ottopagine.it.

Judecătorul a decis astfel eliberarea femeii de sub arestul la domiciliu, în timp ce investigațiile continuă din partea carabinierilor pentru a descoperi cu exactitate de unde proveneau banii falși.

Distribuie acest articol