Italia: Gestul disperat al unei tinere românce, s-a aruncat în apele reci ale unui canal. Salvată la timp de polițiști

Nu se cunoaște motivul pentru care o tânără femeie română în vârstă de 31 de ani s-a aruncat într-un canal artificial cu apă la Verona, dar ceea ce s-ar fi putut sfârși într-o tragedie a fost transformat într-o reușită acțiune de salvare a victimei de către polițiștii italieni alertați de un trecător, relatează Oggi Treviso.

Femeia, rezidentă la Verona, s-a aruncat în Canalul Camuzzoni, dar un bărbat care tocmai trecea prin acel loc a văzut gestul său disperat și a anunțat forțele de ordine. Doi polițiști aflați în apropiere au reușit să vadă silueta femeii în apă. Corpul era dus de curent, iar polițiștii, ajutați de un al doilea echipaj, s-au apropiat de țărm și au reușit în cele din urmă să prindă femeia de haina cu care era îmbrăcată și să o tragă afară din apă tocmai înainte ca trupul tinerei să ajungă la digul canalului.

Conaționala noastră era conștientă, în ciuda șocului și a stării de hipotermie din cauza temperaturii scăzute a apei. Ea fost transportată la secția de urgență a spitalului Borgo Trento.