Italia: infractor italian imobilizat și predat carabinierilor de un român. Jefuise o femeie în stația de metrou

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a imobilizat și predat carabinierilor de unul singur un infractor italian care, la jumătate de oră după ce a efectuat un jaf, a început să facă scandal în metroul din Roma. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de luni, 20 aprilie, la bordul unui tren de pe linia A de metrou din capitala Italiei.

Potrivit Roma Today, în jurul orei 6:00 de luni dimineața, un bărbat italian de 34 de ani a început să urle fără motiv la călătorii dintr-un metrou care urma să oprească în stația de la Colli Albani. Sătul de comportamentul agresiv al italianului, un bărbat român a decis să-l înfrunte și între cei doi a început o discuție aprinsă.

În scurt timp discuția a degenerat în violență, când bărbatul italian la lovit cu un pumn direct în față pe cetățeanul român, dar asta nu l-a descurajat pe conaționalul nostru și l-a târât practic pe infractor în afara metroului care tocmai ajunsese în stație. Lupta între cei doi a continuat și pe peron apoi, iar italianul a încercat să-l blocheze pe adversarul său cu jetul unui extinctor, dar românul nostru a reușit să-l trântească la pământ și să-l imobilizeze, apoi a chemat carabinierii.

Forțele de ordine l-au dus pe bărbatul italian de 34 de ani la secție pentru a-l identifica și au descoperit nu numai că abia ieșise din închisoare, dar și că a jefuit o femeie în jurul orei 5:30 din aceeași dimineață, căreia i-a furat poșeta în stația de metrou Giulio Agricola din Roma. În urma verificărilor de rigoare, italianul a fost denunțat pentru vandalism, întreruperea serviciului public și jaf.