Italia: Îngrijitoare română găsită fără viață în locuința ei. Era moartă de câteva zile

O femeie română în vârstă de numai 39 de ani și care lucra ca îngrijitoare în localitatea italiană Vicenza, a fost găsită fără viață în locuința sa în după-amiaza zilei de joi, 13 august 2020. Cel care a tras semnalul de alarmă a fost fratele ei care nu reușea să mai intre în contact cu ea de câteva zile.

Potrivit publicației locale Il Giornale di Vicenza, fratele victimei a solicitat ajutorul forțelor de ordine pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu sora lui, care nu mai răspundea la telefon de câteva zile bune. O echipă de pompieri s-a deplasat astfel, în jurul orei 18:00 de ieri, la apartamentul femeii, situat pe via Barbieri, 36, din localitatea menționată mai sus.

Intervenția ambulanței și poliției pe via Barbieri, 36, din Vicenza. Foto: Il Giornale di Vicenza

Când au pătruns în locuință, însă, au găsit-o pe conaționala noastră întinsă pe pat, fără suflare, iar lângă ea, cățelul acesteia care a păzit-o de când a murit și până la sosirea pompierilor. Din primele informații reiese că femeia română ar fi murit în urmă cu cel puțin două zile, probabil în somn.

Procuratura urmează să decidă în următoarele ore dacă va fi efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al româncei noastre pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

@rotalianul