Italia: îngrijitoare română înjunghiată de soțul bătrânei pe care o îngrijea. O altă îngrijitoare română bătută de fiica bătrânei pentru care a lucrat

O îngrijitoare română de 45 de ani se află în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de soțul femeii pe care conaționala noastră o îngrijea.

Totul s-a întâmplat în această dimineață de 15 decembrie 2017, în localitatea Santa Maria del Cedro din provincia Cosenza, unde locuiesc bătrânii la care femeia română lucra. Se pare că între conaționala noastră și soțul bătrânei pe care aceasta o îngrijea a început o ceartă din motive banale, care a poi a degenerat în violență din partea bărbatului italian de 70 de ani.

Acesta se pare că a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe îngrijitoarea română, lama cuțitului perforând plămânul femeii. Badanta a fost transportată de urgență la spitalul din localitatea Cetraro, unde se află în stare foarte gravă, medicii menținându-se rezervați asupra șanselor sale de supraviețurie, relatează ziarul Il Giornale di Calabria.

Bărbatul italian a fost arestat și este interogat de carabinierii din localitatea Scalea, mai precizează sursa citată.

O altă îngrijitoare română din Genova bătută din gelozie de către fiica bătrânei pentru care lucra

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O altă îngrijitoare română a fost bătută și molestată de mai multe ori de fiica bătrânei pe care o îngrijea în localitatea Albaro, provincia Genova, relatează ziarul Genvoa Today.

O femeie de cetățenie italiană, în vârstă de 43 de ani și rezidentă în via Vasallo din localitatea menționată mai sus, a fost denunțată în stare libertate după ce carabinierii din Genova Nervi au avut confirmarea că aceasta a lovit și molestat în repetate rânduri o femeie română de 44 de ani care lucra ca badantă pentru mama sa.

Ancheta autorităților a scos la iveală faptul că femeia italiancă era geloasă pe conaționala noastră, care a lucrat mi mulți ani pentru mama ei, iar acesta ar fi fost motivul acestor agresiuni.