Italia: lovește cu mașina un român pe bicicletă, țipă la el, apoi fuge de la locul accidentului

A lovit cu mașina sa un bărbat român care circula pe bicicletă, dar în loc să se oprească și să ofere ajutor, a țipat la el și apoi a fugit de la fața locului.

S-a întâmplat în jurul orei 20:00 de ieri seară, 13 aprilie 2019, pe via Villafranca din localitatea italiană Latina, la intersecția cu via dei Mille, în spate la Palazzetto dello Sport, relatează Latina Oggi. Bărbatul român, în vârstă de 50 de ani, se afla pe bicicletă când a fost lovit de un automobil Mercedes A Class model vechi care a încercat să intre cu mașina pe via dei Mille.

Șoferul de la volanul mașinii nu s-a gândit însă nici măcar o clipă să opească și să ofere ajutor bărbatului român, ci dimpotrivă, a țipat la el apoi a întors mașina și a fugit în direcția de unde a venit, pe via Villafranca.

Un martor a reținut parțial numărul de înmatriculare a mașinii și a relatat anchetatorilor și descrierea șoferului. Biciclistul român, din fericire, nu a suferit răni și a refuzat să fie transportat la spital.

Un alt biciclist român a fost lovit de o mașină în această dimineață de 14 aprilie 2019, în provincia Varese, pe strada statală 233 Varesina. Conaționalul nostru și-a pierdut apoi viața la o oră după accident din cauza rănilor grave suferite. Puteți citi mai multe detalii aici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20