Italia: Un membru al ‘Ndrangheta a luat ostatice mai multe persoane într-un oficiu poștal. „Vă omor pe toți!”

Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-un oficiu poștal din localitatea Pieve Modolena, din Emilia-Romagna și a început să-i amenințe pe angajați.Bărbatul era căutat de poliție pentru executarea unei condamnări la 19 ani de închisoare.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un infractor condamnat la 19 ani de închisoare într-un dosar legat de ‘Ndrangheta și până în această zi era de negăsit.

Bărbatul s-a baricadat în interiorul clădirii. În poștă s-ar afla cinci persoane, toți angajații oficiului, în interior se aflau și șapte clienți, însă cu toții au fost lăsați să plece.

„Vă omor pe toţi”, a strigat Francesco Amato imediat după intrarea într-un oficiu poştal din localitatea Pieve Modolena, situată la periferia orăşelului Reggio Emilia. Mai întâi a cerut un interviu cu ministrul Apărării, Elisabetta Trenta. Apoi a adăugat: „Vreau să vorbesc cu Salvini”.

În zona care a fost izolată, sunt unități de poliție și antitero, iar în jurul orei 13:00 a sosit și unul dintre frații lui Francesco Amato, care participă la negociere. El spune că ar fi o acțiune demonstrativă, deoarece sentința lui Aemilia este nedreaptă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI