Italia: Român ucis în apropierea unei treceri de pietoni. Marian și-a pierdut pe loc viața

Un bărbat de 52 de ani, de naționalitate română, a decedat miercuri, 29 martie, după ce a fost lovit de un scuter în timp ce traversa Via della Casetta Mattei din Roma, informează Corriere della Sera.

S-a întâmplat în jurul orei 12:00. Marian Vornicu a traversat strada în apropiere de trecerea de pietoni aflată pe strada Casetta Mattei, colț cu Via del Bardo.

642494e3832a2
Locul unde a fost ucis Marian Vornicu. Sursa foto: Corriere della Sera

Bărbatul român a fost lovit de un scuter condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, iar în accident a fost implicat și un autoturism Fiat 600 la volanul căruia se afla un pensionar de 87 de ani.

Pentru pieton, personalul sanitar de la ambulanță nu a mai putut face nimic, Marian Vornicu a decedat la locul accidentului.

Tânărul care se deplasa cu scuterul Honda Sh 125, a fost rănit și este la Aurelia Hospital, în condiții foarte grave. El va trebui să răspundă acum pentru acuzația de omor rutier. Șoferul autoturismului a scăpat nevătămat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului s-au prezentat polițiștii Grupului XI Marconi de la Poliția Locală. Strada a fost închisă traficului timp de peste patru ore.