Italia: Româncă găsită moartă în pat de soțul italian. Bărbatul fusese condamnat în trecut pentru violență domestică

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 53 de ani și care locuia în orașul italian Genova, provincia cu același nume din regiunea Liguria, a fost găsită moartă în pat chiar de soțul ei în dimineața zilei de vineri, 4 august 2023.

Potrivit publicației locale Il Secolo XIX, conaționala noastră era măritată de mulți ani cu un antreprenor italian, în vârstă de 49 de ani, iar acesta are o condamnare la activ pentru violență domestică.

Din acest motiv, polițiștii interveniți la fața locului au semnalat decesul la Parchetul din Genova, iar procurorul de serviciu a dat ordin să fie deschisă o anchetă și să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit al femeii.

Din primele informații făcute publice reiese că tragica descoperire a fost făcută de bărbatul italian în jurul orei 09:00 din dimineața zilei de ieri.

Soțul româncei a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, dar personalul medical sosit la apartamentul celor doi soți, situat pe Viale Brigate Bisagno din cartierul Foce, nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soțul a declarat că a găsit-o pe partenera sa fără viață în pat, imediat după ce s-a trezit. În alte circumstanțe, ancheta nici măcar nu ar fi fost deschisă, dacă bărbatul nu ar fi fost condamnat în trecut, cu sentință definitivă, pentru agresiuni asupra soției românce.

Autopsia va fi efectuată în următoarele zile de un specialist în Medicină Legală de la Universitatea din Genova.

Rezultatele vor fi cruciale pentru a determina dacă moartea femeii a fost naturală sau provocată de un act criminal.