Italia: O româncă a încercat să dea cu mașina peste iubitul ei după ce a aflat că e însurat. Condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare

O femeie română a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare în Italia, acuzată fiind că a încercat să-l rănească pe iubitul ei după ce a aflat că era însurat. Femeia s-a suit la volanul mașinii sale și s-a îndreptat spre el pentru a-l lovi cu autoturismul, dar bărbatul a reușit să se ferească la timp.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, scena s-a petrecut în anul 2014 în localitatea Fontanafredda din provincia Pordenone. Mihaela Denisa Focșăneanu, în vârstă de 50 de ani, era foarte bine integrată în provincia menționată mai sus, unde gestiona o activitate comercială și avea o relație sentimentală cu un bărbat despre care știa că este singur.

La un moment dat, însă, românca noastră a aflat că bărbatul este însurat și s-a prezentat la locul lui de muncă, la o instituție publică din Fontanafredda, pentru a-l confrunta în această privință. După ce i-a spus acestuia tot ce avea pe suflet, femeia română a simțit că încă nu și-a primit pedeapsa meritată, așadar s-a suit la volanul mașinii sale și a lovit motocicleta bărbatului, care se afla în parcarea clădirii unde lucra.

Dar nici această pedeapsă nu a făcut-o pe româncă să se simtă mai bine după ce a aflat că a fost trădată în acest mod, așadar a încercat să-l lovească și pe el. Bărbatul a reușit, însă, să se ferească din fața mașinii și a scăpat nevătămat, dar a denunțat-o pe conaționala noastră la carabinieri.

Anchetatorii au reușit să adune dovezi concrete în legătură cu cele întâmplate în acea parcare, precum imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere din parcare, iar Mihaela a ajuns astfel să fie trimisă în judecată. Avocatul ei, Silvio Albanese, i-a spus judecătorului Milena Granata, care a analizat cazul, că totul s-a întâmplat în contextul unei „înșelăciuni sentimentale”, deci a fost vorba de o reacție la o nedreptate și românca noastră nu avea intenția să-i facă rău bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Dacă ar fi vrut să-i facă rău, l-ar fi lovit cu mașina. De fapt, voia doar să-l sperie, deci putem să vorbim maxim doar de o amenințare”, a spus avocatul româncei.

Judecătorul nu a fost de aceeași părere, însă, și a condamnat-o pe Mihaela, care între timp s-a întors în România, la 1 an de închisoare cu suspendare.

„Consider că există unele neconcordanțe. Nu au existat răni, nu a fost lovit cu mașina, deoarece nu aceasta a fost intenția clientei mele”, a mai adăugat avocatul femeii care urmează acum să ducă acest caz la Curtea de Apel.

Distribuie acest articol