Italia: O româncă a promis 4.000 de euro unui conațional pentru a-l ucide pe vecinul cu care se certa deseori

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 35 de ani, rezidentă în orașul Marsala (Trapani), este acuzată că a promis 4.000 de euro unui bărbat de aceeași naționalitate, rezident în Strasatti, pentru a ucide un alt bărbat, vecin de locuință cu ea. Denunțată de conațional, femeia cu inițialele B.V. a încercat să inverseze situația în instanță, unde a declarat că ea este victima unui complot pus la cale de cei doi bărbați.

Din ce motiv n-a funcționat, din fericire, planul pus la cale de româncă? Așa-zisul „asasin plătit” ar fi spus că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care ar fi primit-o de la B.V., a decis să contacteze presupusa victimă. Astfel, l-a sunat la telefon pe vecinul femeii și i-a spus că a fost angajat să-l omoare, relatează Tp24.

Inițial, italianul s-a gândit că cineva vrea să-i facă o glumă. În orice caz, pentru a-l face să înțeleagă cum stau lucrurile în realitate, românul i-a dat acestuia o întâlnire în fața unui supermarket, deoarece, în acest fel, întâlnirea lor ar fi avut mai mulți martori (clienți care intră și ies din magazin) și ar fi fost imortalizată și de camerele video ale sistemului de supraveghere.

Atunci când au fost față în față și românul i-a repetat, poate mai amănunțit, ceea ce tocmai îi spusese la telefon, italianul, care a înregistrat dialogul cu telefonul său mobil, s-a speriat foarte tare.

Astfel, amândoi au fost de acord să se prezinte a doua zi la carabinierii din Petrosino și să dezvăluie totul. Dezvăluirea a fost înregistrată de carabinieri și a ajuns pe masa procurorului Marina Filingeri, care coordonează ancheta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apărată de avocatul Vito Daniele Cimiotta, românca a spus în mod surprinzător că cei doi bărbați care o acuză au inventat totul. Potrivit declarației sale, conaționalul care a afirmat că ea este responsabilă de tentativa de omor asupra vecinului său avea toate motivele să o acuze.

Românul i-ar fi purtat pică, deoarece în trecut ar fi avut împreună o relație amoroasă și ea ar fi întrerupt-o. Iar italianul, vecinul ei și presupusa victimă desemnată, nu o suferea pentru că în ultimul timp avuseseră numeroase certuri în cartier.

Deocamdată, după mărturia femeii, se așteaptă decizia judecătorului de investigații preliminare. În susținerea ipotezei sale, B.V. a adus plângerile făcute de ea, anterior, împotriva celor doi bărbați. Pe conațional l-a denunțat pentru că a postat fotografii private cu ea pe rețelele de socializare și pe italian pentru că i-ar fi provocat unele leziuni. Potrivit româncei, cei doi bărbați ar fi fost de acord „să o distrugă”.

Distribuie acest articol